Category Archive: iskustva korisnika

Vojislav Stevanović o Naslovi internet klipingu

Servis je brz i jednostavan. Koristan svakom ko želi da osluškuje šta se o njemu na internetu priča. Posebno mi se dopada što objave mogu da se lepo i pregledno prate na telefonu pa sam uvek u toku sa dešavanjima u vezi banke i tržišta.

Vojislav Voja Stevanović
samostalni stručni saradnik za eksterne komunikacije
Erste Banka a.d. Novi Sad

 

Tatjana Ferendino o Naslovi internet klipingu

Kad god je to najpotrebnije, kvalitetno i jednostavno, imate sve povratne informacije koje su neophodne za razvoj globalnog imidža kompanije… Naslovi net kliping je najbrži način da osetite puls javnosti.

Tatjana Ferendino

Public Relations Manager, kompanije ComTrade

Biljana Cincarević o Naslovi internet klipingu

Virtuelna realnost zauzima veliki deo našeg života. Praćenje prisutnosti u tom svetu mi je, kao umetnici i javnoj ličnosti, neophodna. Veliki deo vremena provodim na internetu koje bih najradije provela u svom ateljeu a Naslovi internet kliping je veoma vredna i korisna prečica u praćenju mog posla i karijere. Dobijate vredne informacije o sebi koje možete slagati u svoju arhivu ili na vreme reagovati na njih. Uvek ste informisani o sebi! :)

Biljana Cincarević
slikarka, konceptualna umetnica i javna ličnost

Vesna Danilovac o Naslovi internet klipingu

Veoma koristan alat u radu, koji na najbrži i najjednostavniji način prosleđuje sve informacije koje su mi važne u radu sa klijentima, a vezane su za njihove proizvode, usluge ili konkurenciju. Takođe, pruža mogućnost “samopristizanja” informacija, koje su targetirane, u trenutku njihove on-line objave.
Odličan asistent, koji nikada nije ništa propustio.

Vesna Danilovac
Spiritus movens

Promocija na Vlašiću

Zahvaljujući prijateljima iz agencije Prime Communications Naslovi internet kliping stigao je do Vlašića gde je predstavljen pred preko 100 PR profesionalaca učesnika konferencije o odnosima s javnošću, Proactive 2011.

Tanja Tatomirović o Naslovi internet klipingu

Kada radite posao vezan za komunikacije, s nestrpljenjem čekate objavu o svojoj kompaniji ili konkurentu. Kada je krizna komunikacija u pitanju, ne postoji jednostavniji i bolji način od Naslovi internet klipinga da budete obavešteni u trenutku, da biste u trenutku mogli i da odreagujete. Ni jedan press clipping, ni jedna pretraga ne mogu dati korisniji i brži rezultat.

Tanja Tatomirović
magistar komunikologije
direktor Sektora za
korporativne komunikacije
SBB – Srpske kablovske mreže

Kako da zaradite koristeći Naslovi internet kliping?

Tokom trajanja East Weekend Fest-a koji je od 7. do 8. maja održan u Boru predstavljene su mogućnosti zarade primenom Naslovi internet kliping servisa. Zahvaljujući veb televiziji “e-Tv” u mogućnosti smo da prikažemo ovaj prilog.

Nada Filipović o Naslovi internet klipingu

Sve veći broj kompanija i njihovih predstavnika za odnose sa javnošću shvata značaj komunikacije sa ciljnim javnostima putem interneta. Osim građenja pozitivnog imidža, onlajn komuniciranje definitivno pomaže prilikom kriznih situacija, za koje znamo da, u najvećem broju slučajeva, počinju upravo na internetu. Odgovorni PR stručnjaci ne smeju zanemariti onlajn komuniciranje prilikom savetovanja svojih klijenata kako da grade svoj imidž a Naslovi internet kliping je nezamenljiv alat koji im u tome pomaže.

Nada Filipović
Deputy Country Manager
Regional Hub Office
Grayling Serbia