Category Archive: Uncategorized

Obuka za korišćenje Naslovi internet klipinga

Danas je organizovano upoznavanje sa Naslovi internet kliping sistemom, obuka za njegovo korišćenje i razmena mišljenja o mogućnostima njegove upotrebe. Prisustvovalo mu je nekoliko mladih ljudi, novinara i community managera.

Sada se uz servis nudi i podrška obučenih i zainteresovanih osoba koje mogu da koriste sistem u punom kapacitetu a mogu da budu angažovene na različite načine i za raznorazne namene za koje se ovaj Business Inteligence sistem može primeniti.

Ovakvih obuka, razmene mišljenja, znanja i ideja (i naravno druženja) biće još na jesen u nešto drugačijoj formi i uz veći broj prisutnih.

 

Nebojša Radović o Naslovi internet klipingu

Popularnost Internet medija nam je donela novu dimenziju komunikacije kroz mogućnost da u realnom vremenu pratimo šta se priča o našem brendu. Naslovi Internet kliping ovaj proces čini utoliko efikasnijim, kako nas u istog trenutka stavlja u centar zbivanja. Od zadovoljnog korisnika nas vrlo često deli samo pravovremena i kvalitetna reakcija a zahvaljujući Naslovi Internet klipingu od iste ste samo jedan klik daleko. To čini Internet kliping nezamenljivim alatom svakog ko se bavi online komunikacijama.

Nebojša Radović
Internet marketing konsultant